Vis meny

Oppussing av bad

Mange sitter med en drøm om et nytt bad.
Kontakt oss i dag for å se hvilke muligheter vi kan tilby deg.

Les mer

Rørlegger

Vi har erfarne rørleggere for store og små prosjekt.

Les mer

Din lokale rørlegger i Molde og omegn

Med rundt 20 ansatte utføres rørfaglige tjenester i vårt område. Vi dekker hele Nordmøre og Romsdal, og er daglig i Molde, Nesset, Gjemnes, Fræna og Eide. I Molde har vi også en innholdsrik butikk. Alle typer røroppdrag blir utført, både for private kunder og bedriftskunder.

Sammen med Gjemnes Rør, er vi i Hustadgruppen tilsammen over 30 dyktige medarbeidere som dekker hele Nordmøre og Romsdal. Til felles glede for våre rørleggerbedrifter og deres kunder har vi bygget opp ressurser som bistår med teknisk kompetanse, planlegging og styring av prosjekter. Dette setter oss i stand til å bistå kundene med rådgivning, planlegging, prosjektstyring og problemløsning i tillegg til de tradisjonelle håndverksmessige rørleggerarbeidene.

Siste nytt fra Facebook

Nå har vi kampanjepris på toalettpakker!!

15. jan. 2019

Nå kan du gjøre et kupp! -50% utvalgte blandebatterier og baderomstilbehør! 🤩

9. jan. 2019

Kampanjedagene er i gang med mange gode tilbud i butikken! Velkommen!

7. jan. 2019

Vi søker prosjektleder for bad og våtrom! Har du teknisk fagskole eller er du rørlegger med erfaring som søker nye utfordringer så kan dette være tingen for deg. Del gjerne til andre som kan være aktuell for stillingen!

28. feb. 2018

Vurderer du varmepumpe eller elektrisk oppvarming? Les denne interessante artikkelen publisert av en av våre leverandører. https://www.nibe.no/referanser/familien-norman-pa-nesbru/

16. feb. 2018

Gjør et Januarkupp! Nå har vi knallpris på en rekke baderomsprodukter. Og husk- vi kan fikse, frakte & montere!

4. jan. 2018

Slitent bad? Kontakt oss! #oppussing #bad Murmester Krakeli AR-3Bygg As iElektro www.hustadror.no

12. des. 2017

30% rabatt på varer fra en rekke leverandører! Kom innom oss fredag 24.nov for å gjøre en god handel! Følg med på www.bademiljo.no Vi har åpent fra 08-16

23. nov. 2017