Vis meny

Best på bad

Kontakt oss, så stiller vi på befaring innen få dager og gir deg et uforpliktende tilbud ut ifra dette – selvfølgelig helt gratis!

Vi kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad og våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter.

Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke. 

Høy kompetanse fra fagfolk

Vi har et godt samarbeid med snekker, flislegger og elektriker som vi utfører 60-70 bad sammen med hvert år. Teamet er godt innkjørt og kjenner til alle problemstillinger som kan oppstå i et renoveringsprosjekt, dette er kundens trygghet som skal slippe å oppleve overraskelser underveis i prosessen.

Ved kundens ønske kan Hustad Rør koordinere hele prosessen med alle involverte håndverkere i ett komplett tilbud.

Baderomsmøbler

Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Det er dessuten store kvalitetsforskjeller på skinner og hengsler og deler som blir utsatt for mye bruk. Det er her prisforskjellene ligger. Du får gjerne hva du betaler for.

I dag leveres det mange smarte løsninger for utnyttelse av plassen for baderomsmøbler. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning både med tanke på funksjon og design. Vårt mål er at du skal få drømmebadet – tilpasset DEG! Ikke glem å ta hensyn til hvor mange som skal bruke badet samtidig. 

Tips: I mange tilfeller er det smartest å bestemme selve planløsningen før du velger et bestemt møbel.

 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien mot drømmebadet!

Kom gjerne innom vårt utstillingsrom og butikk i Frænavegen 126 for å se moderne og oppdaterte løsninger for baderomsmøbler og utstyr til badet. Vi følger alle regler iht smittevern rundt covid-19 for både våre kunder og ansattes sikkerhet.